Το πρόβλημα με τους πολιτικούς μας είναι ότι μας θεωρούν όλους βλάκες............

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  
Κανείς δεν θα μπορούσε να φαντασθεί πριν από ένα χρόνο ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είχε τέτοια κατάληξη.
   Ο "προαιώνιος" πόθος της Αριστεράς να δοκιμάσει τις θεωρίες της στην πράξη κατέληξε σε εφιάλτη, από τα τραγικά λάθη της ηγεσίας της.
   Λάθος 1ο : Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν έγινε ενιαίο κόμμα. Το Συνέδριο του 14 απλά επιβεβαίωσε την πολυδιάσπαση. Όταν το κόμμα ανέλαβε την Κυβέρνηση είδαμε τις ετερόκλητες "κλίκες" να αναλαμβάνουν Υπουργεία και να προσπαθούν να εφαρμόσουν τις καταστροφικές ιδεοληψίες τους. Ότι νόμιζε ο καθένας. Ποιά Κυβέρνηση και ποιό Πρόγραμμα?
   Λάθος 2ο : Ο Τσίπρας δεν υπήρξε ποτέ Πρωθυπουργός αφού όλες οι αποφάσεις του έπρεπε να εγκριθούν απο την Κ.Ε. του Κόμματος. θυμηθείτε τις αποκαλύψεις του Μοσκοβισί, όταν σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις ο Τσίπρας έφυγε από τις Βρυξέλλες με Συμφωνία την οποία όμως έσπευδε να διαψεύσει την επομένη, μόλις γύριζε στην Αθήνα. Και όλα αυτά για να διασώσει την ενότητα του κόμματος (εις βάρος της Χώρας).
   Λάθος 3ο : Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε κυβέρνησε την Χώρα. Επί 7 μήνες δεν είχε καμμία απολύτως δραστηριότητα. Το μόνο που φρόντισε ήταν το βόλεμα των παιδιών της με 28 Φ.Ε.Κ. διορισμών. 
   9.000 διορισμοί "αγωνιστών" του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο, με συνολικό κόστος 270-300 εκατομμύρια ετησίως που φυσικά θα πληρώσουν οι πανηλίθιοι φορολογούμενοι.
   Λάθος 4ο : Το αποκορύφωμα της ανικανότητας: Κατέληξε να οδηγήσει τη Χώρα σε εκλογές με "κλειστές τράπεζες", κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε περίοδο ειρήνης.
   Λάθος 5ο : Υποσχέθηκε να μειώσει το Χρέος και τελικά το αύξησε κατά 90 δις.
... Και δεν έχει ακόμη ζητήσει ούτε μια συγγνώμη από τα θύματα των λαθών του.
... Και ζητάει και νέα ευκαιρία ο αθεόφοβος!!!
   Είδαμε πως είναι να μένει η Χώρα ακυβέρνητη για 7 μήνες.
   Χρειάζεται να συνεχίσουμε το ΠΕΙΡΑΜΑ? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: