Το πρόβλημα με τους πολιτικούς μας είναι ότι μας θεωρούν όλους βλάκες............

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

   Αρχίζω να πιστεύω ότι εκτός απ'την ανυπαρξία προγράμματος, η Κυβέρνηση αυτή πάσχει και από την πλήρη έλλειψη κοινής λογικής.
   Όταν λες "είχα αυταπάτες" μιλάς ατομικά και απολογείσαι για τα προσωπικά σου λάθη (σαν αυτά που μπορεί να κάνει ο καθένας μας). Κι αυτό γιατί η λέξη "αυταπάτη" αφορά ένα μόνο άτομο (αυτόν που απολογείται).
   Όταν όμως πείς "είχαμε αυταπάτες" εννοείς απλά "κάναμε απάτες", γιατί δεν μπορεί να είχατε αυταπάτες όλοι μαζί στον ΣΥΡΙΖΑ. 
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΑΠΑΤΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ που διαπράττουν μόνο αδίστακτοι, πορωμένοι και συνειδητοί πολιτικοί απατεώνες.
   Και το σημαντικώτερο απ' όλα: ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ για τίποτα. Όποιος έκανε λάθος χωρίς να το θέλει, λυπάται γι αυτό και ζητά συγγνώμη. ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ !!!
   Τι πιστεύουν άραγε εκεί στο αποχαυνωμένο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ?
   Ότι οι εξαπατημένοι πολίτες θα συνεχίσουν να αδρανούν βλέποντας τη ζωή τους να λεηλατείται καθημερινά από ανεύθυνους μπαχαλάκηδες?
   Η κοινή λογική λέει ότι μετά το αρχικό "μούδιασμα" οι εξαπατημένοι Έλληνες θα αντιδράσουν και μάλιστα βίαια, αν συνεχίσουν να προκαλούνται από χυδαίους και ανεγκέφαλους πολιτικούς.
   Και αυτήν την "Κοινή Λογική" φαίνεται πως την έχουν χάσει πια εκεί στην Ονειροχώρα του ΣΥΡΙΖΑ.
  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: