Το πρόβλημα με τους πολιτικούς μας είναι ότι μας θεωρούν όλους βλάκες............

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

   Με κάπου 40 χρόνια ενασχόληση με κάθε είδους διαγωνισμούς και δημοπρασίες, (εντός και εκτός Ελλάδας), θάλεγα ότι έχω κάποιο είδος "εξειδίκευσης" στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Τουλάχιστον πολύ μεγαλύτερη εξειδίκευση από τους Κομματικούς "αφισσοκολλητές" που μας "διασκεδάζουν" καθημερινά με τον διαγωνισμό για τις Τηλεοπτικές Άδειες.
   Χωρίς να θέλω να μπω σε θέματα Νομιμότητας ή Συνταγματικότητας της Δημοπράτησης, σαν διαδικασία και μόνο, απορεί κάποιος με την αρρωστημένη φαντασία αυτών που νομίζουν ότι έχουν εφεύρει την "Τέλεια και Αδιάβλητη" διαδικασία.
   Όλες οι αξιόπιστες διαδικασίες που χρησιμοποιούνται διεθνώς, έχουν ήδη επινοηθεί χρόνια πριν και έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία από άλλους πολύ πιο έμπειρους και ευφυείς.
   Αυτοί εδώ, έφτασαν στον αδιανόητο εξευτελισμό να "φυλακίζουν" τους διαγωνιζόμενους για να διασφαλίσουν το απόρρητο των προσφορών!!! Και η Επιτροπή της Δημοπρασίας πως ελέγχεται? Πως μπορούν οι διαγωνιζόμενοι να ελέγχουν κάθε στιγμή τις πιθανές "λαθροχειρίες" των Δημοπρατούντων?
   Αναπάντητα ερωτήματα και αστείες προφάσεις και δικαιολογίες από ανόητους και ανεπάγγελτους Κυβερνητικούς "Ειδικούς". (Όπως το ότι μία εταιρεία που ειδικεύεται σε Δημοσκοπήσεις είναι αυτομάτως πιστοποιημένη για Διαγωνισμούς και Δημοπρασίες !!!)
   Αναρωτιέται κανείς αν οι Διαγωνιζόμενοι θα ανεχθούν τελικά τόσον εξευτελισμό και δεν θα πετάξουν την αποχώρησή τους "στα μούτρα" του φαντασιόπληκτου Γκαιμπελίσκου που έστησε όλο αυτό το Θέατρο του Παραλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: