Το πρόβλημα με τους πολιτικούς μας είναι ότι μας θεωρούν όλους βλάκες............

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ...


http://www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2017/09/makron-tsipras-696x464.jpg
   Πάει έφυγε ο Μακρόν και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κεφαλαιοποιήσει την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου και να συντάξει το νέο του "αφήγημα" για τα κατορθώματα της Κυβέρνησης Τσίπρα.
   Μόνο που τα πράγματα δεν φαίνεται να πήγαν όπως θα τάθελε ο Τσίπρας και το περιβάλλον του.
   Όλα τα ξένα ΜΜΕ κάνουν την σύγκριση των δύο πολιτικών και τα συμπεράσματα δεν είναι καθόλου "κολακευτικά" για τον Έλληνα Πρωθυπουργό.
   Απ' τη μιά είδαμε έναν Γάλλο Πρόεδρο που έκανε καριέρα και αναδείχθηκε στον Ιδιωτικό τομέα, χωρίς κανένα κομματικό "κόλλημα" ή παραταξιακές "αυταπάτες" και από την άλλη έναν ακροαριστερό Πρωθυπουργό κολλημένο στις Σταλινικές του παιδιάστικες Αυταπάτες, που προσπαθεί να το "παίξει" Ευρωπαιστής.
   Καμμία στήριξη δεν έδωσε ο Μακρόν στον Τσίπρα, αρκούμενος στις τυπικές Γαλατικές αρχαιολατρικές φιλοφρονήσεις και στην ουσία επαναλαμβάνοντας όσα η Μέρκελ και άλλοι ηγέτες έχουν ζητήσει απ' την Ελληνική Κυβέρνηση.
   Και ο "δικός μας" να επαναλαμβάνει το ανιστόρητο και δόλιο ρεφραίν, ότι δηλαδή η Ελληνική κρίση οφείλεται στις ... Τράπεζες!!!
(Το ότι, κατά Διεθνή παραδοχή, η κρίση οφείλεται αποκλειστικά στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ δεν θέλει να το μάθει, ή προσποιείται ότι δεν το καταλαβαίνει).
   Άντε τώρα να συγκρίνεις τον Μακρόν, που εξελέγη με πρόγραμμα να μειώσει το Γαλλικό Δημόσιο κατά 120.000 άτομα, με τον Τσίπρα που στα 2,5 χρόνια διακυβέρνησης προσέλαβε 90.000 συμβασιούχους!!!
   Συγκρίσεις που σου φέρνουν θλίψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: